new Справжня Українська Правда

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » new Справжня Українська Правда » Скоццтффо » Стоматологічна клініка

Стоматологічна клініка

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Друзі, яка стоматологічна клініка в Києві варта уваги? Мене цікавить імплантація зубів....

Отредактировано Наташа Лисько (2023-12-01 20:25:00)

0

2

Наташа Лисько написал(а):

Друзі, яка стоматологічна клініка в Києві варта уваги? Мене цікавить імплантація зубів....

Імплантація зубів точно не є простою стоматологічною процедурою і зазвичай проходить у декілька етапів. Тому для цього потрібно шукати і клініку надійну, і лікаря з великим досвідом роботи. Зараз щодо імплантації чітко закріпленим є протокол all on 6 https://healthydent.ua/uk/uslugy/povne- … yeyu-all-6 і саме його багато хто зі стоматологів беруть за основу. Ознайомтесь із ним більш детальніше, щоб вам все було зрозуміло.

0

3

Дякую, почитала. Це напевно і мій варіант....Але вже хай сам лікар ретельно дивиться....

0

4

Наташа Лисько написал(а):

Дякую, почитала. Це напевно і мій варіант....Але вже хай сам лікар ретельно дивиться....

Правильно ви все для себе вирішили. Ми тут що завгодно можемо писати та радити різні варіанти щодо зубних імплантів. Але лише досвідчений лікар вам чітко скаже, який саме зубний імплант у вашому випадку буде самим оптимальним та правильним рішенням. Вони насправді є різні, встановлюються по ому чи іншому принципу і по часу сама процедура так само займає певний час. Тому усе ретельно потрібно продумувати та аналізувати

0

Вы здесь » new Справжня Українська Правда » Скоццтффо » Стоматологічна клініка

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно